Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az internet legalja - teli pornóval és szarral

Minden ami szar

Minden ami szar

A fogatlan Burjánimi kalandjai 1.

2023. február 26. - erotikustortenet

Öreg Imi már jóval idősebb volt, mint a fiatal Imi, akiről az előző történet szólt. Az évek során sok minden változott az életében, de egy dolog nem: Imi fogatlan maradt. Az idős korral azonban még inkább érezte a hiányt, és a fogainak hiányát mindennél jobban sajnálta.

Egy napon azonban egy különös esemény történt. Imi éppen a kertben dolgozott, amikor hirtelen megjelent előtte egy varázsló. A varázsló azt mondta, hogy azért jött, hogy segítsen Iminek megoldani a fogproblémáját. Elmondta, hogy van egy speciális ital, ami visszaadja a fogakat, és megajánlotta, hogy elkészíti neki.

Imi először nagyon örült, de aztán elkezdett aggódni, hogy mi lesz, ha a varázsló nem tudja teljesíteni ígéretét. Azonban a varázsló biztosította Imi-t, hogy semmi rossz nem fog történni, és hogy minden rendben lesz.

Az öreg Imi elkezdte inni az italt, és hirtelen érezte, ahogy valami megtörténik a szájában. Az első fogak lassan megjelentek, majd sorra követték egymást az új fogak, míg végül Imi teljes fogsort kapott.

Imi boldogan mosolygott és újra érezte a fogak örömét. Megköszönte a varázslónak az ajándékot és boldogan élte tovább életét új fogai segítségével.

süti beállítások módosítása